Prijzen Maisons Witte Lelie

Prijzen 2021 per week in €

Prijs Maison Oranger Maison Jasmin
1/1 – 14/3

195

350

14/3 – 11/4

295

450

11/4 – 20/6

350

550

20/6 – 22/8

550

695

22/8 – 19/9

395

550

19/9 – 24/10

295

450

24/10 – 19/12

150

350

19/12 – 2/1/2019

295

450

___

De hiernaast genoemde prijzen zijn inclusief belastingen en het gebruik van water.

___

Hieronder leest u de kosten die exclusief zijn.

___

Exclusief zijn:


Eindschoonmaak

Maison Jasmin: € 75 per verblijf

Maison Oranger en Maison Mimosa: € 50 per verblijf

De kosten voor de eindschoonmaak zijn per verblijf (dus niet per week). Wij hebben ervoor gekozen de schoonmaakkosten verplicht te stellen om zo iedere gast een schoon huis volgens dezelfde standaard aan te kunnen bieden.

Elektriciteit

De kosten voor gebruik van elektriciteit zijn niet inbegrepen. Deze worden verrekend naar verbruik tegen € 0,30 per kWh. Beide huizen zijn overigens voorzien van spaarlampen en de elektrische apparatuur zit (waar mogelijk) in een hoge energieklasse (A/B). Alle ramen, daken en muren van Maison Jasmin zijn geïsoleerd naar Nederlandse standaards.  Maison Oranger heeft geen dubbele beglazing. Wel luiken.

Huur van linnengoed

De huur van linnengoed hebben we verplicht gesteld. De bedden worden opgemaakt en u beschikt over een selectie badlakens, handdoeken en vaatdoeken. Prijs: € 10 per persoon.

Overige informatie


Afwijkende aankomst- en vertrekdagen

Onze huizen worden gedurende de zomermaanden per week verhuurd, van zaterdag tot zaterdag. In het voor- en najaar is in overleg huur per dag mogelijk. Om de prijs per nacht te verkrijgen neemt u de weekprijs en deelt die door 7. De minimale verblijfsduur is vier nachten.

Tijden in- en uitchecken

In verband met de schoonmaak van de huizen is inchecken ná 16.00 uur en uitchecken vóór 10.00 uur. Wanneer er geen gasten voor of na u komen, zijn tijden in overleg te bespreken.

Last minute reserveringen

Op reserveringen die minder dan één maand voor aankomstdatum worden gemaakt, kunnen kortingen op de huurprijs worden geboden.

Lang verblijf

Bij een reservering van een verblijfsduur van één maand of langer kunnen speciale prijsafspraken gemaakt worden.

Aanbetaling

25% van de totale huurprijs (exclusief schoonmaakkosten en eventuele huur van linnengoed) als aanbetaling bij boeking. Eindbetaling 8 weken voor aankomst.

Borg

Op de dag van aankomst, bij sleuteloverdracht, dient een borg van € 150 betaald te worden. Deze wordt terug gegeven op de dag van vertrek wanneer het huis zich in dezelfde, normale, conditie bevindt als bij aankomst.

Huisdieren

Huisdieren zijn nadrukkelijk niet toegestaan.

Credit Card betalingen via PayPal

Het is mogelijk om met credit card te betalen via de service van PayPal. Dit kan praktisch zijn voor inwoners van buiten de euro zone. Wij brengen bij gebruik van deze service wel 4,07% over het transferbedrag in rekening, daar dit de kosten zijn die PayPal Maisons Witte Lelie factureert.

Algemene Voorwaarden / Boekingsvoorwaarden

Op al onze aanbiedingen, offertes, boekingen en diensten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze sturen wij u op aanvraag toe.

Cadeaubon

Graag maken wij een cadeaubon op maat.

Onze cadeaubonnen zijn een kunstwerkje op zich, want iedere cadeaubon is een origineel aquarel, gemaakt door Anya.