Prijzen Maison Oranger in Estoher

Huurprijzen en kosten Maison Oranger in Estoher in 2024:

De onderstaande prijzen zijn inclusief belastingen en gebruik van water:

> Laagseizoen: van 1 januari 2024 tot 1 juni 2024 en vanaf 29 september tot 31 december 2024: € 50 per nacht.

Aankomst en vertrek zijn in overleg elke dag van de week mogelijk. Minimaal verblijf is 1 week.

> Hoogseizoen: vanaf 1 juni 2023 tot 27 september 2024:  € 85 per nacht.

Aankomst en vertrek zijn in principe op zaterdag. In overleg zijn andere aankomstdagen mogelijk. Minimaal verblijf is 1 week.

Eindschoonmaak

Verplichte eindschoonmaak: € 60 bij een verblijf van 1 week, € 80 bij een verblijf van 2 weken en € 100 bij een verblijf van 3 weken of langer.

Wij hebben ervoor gekozen de schoonmaakkosten verplicht te stellen om zo iedere gast een schoon huis volgens dezelfde standaard aan te kunnen bieden.

Elektriciteit

De kosten voor gebruik van elektriciteit zijn niet inbegrepen. Deze worden verrekend naar verbruik tegen € 0,30 per kWh. Beide huizen zijn overigens voorzien van spaarlampen en de elektrische apparatuur (waaronder de airco van Daikin) zit (waar mogelijk) in een hoge energieklasse (A/B).

Huur van linnengoed

De huur van linnengoed hebben we verplicht gesteld. De bedden worden opgemaakt en u beschikt over een selectie badlakens, handdoeken en vaatdoeken. Prijs: € 20 per persoon.

Overige informatie

Afwijkende aankomst- en vertrekdagen

Onze huizen worden gedurende de zomermaanden per week verhuurd, van zaterdag tot zaterdag. In het voor- en najaar is in overleg huur per dag mogelijk.

Tijden in- en uitchecken

In verband met de schoonmaak van de huizen is inchecken ná 16.00 uur en uitchecken vóór 10.00 uur. Wanneer er geen gasten voor of na u komen, zijn tijden in overleg te bespreken.

Last minute reserveringen

Op reserveringen die minder dan één maand voor aankomstdatum worden gemaakt, kunnen kortingen op de huurprijs worden geboden.

Lang verblijf

Bij een reservering van een verblijfsduur van één maand of langer kunnen speciale prijsafspraken gemaakt worden.

Aanbetaling

Bij boeking direct bij ons als verhuurder: 25% van de totale huurprijs (exclusief schoonmaakkosten en eventuele huur van linnengoed) als aanbetaling bij boeking. Eindbetaling 8 weken voor aankomst.

Borg

Voor de dag van aankomst dient een borg van € 150 op onze bankrekening te zijn gestort. Deze wordt terug geboekt binnen één week na de dag van vertrek wanneer het huis zich in dezelfde, normale, conditie bevindt als bij aankomst.

Huisdieren

Huisdieren zijn nadrukkelijk niet toegestaan.

Credit Card betalingen via PayPal

Het is mogelijk om met credit card te betalen via de service van PayPal. Dit kan praktisch zijn voor inwoners van buiten de euro zone. Wij brengen bij gebruik van deze service wel 4,07% over het transferbedrag in rekening, daar dit de kosten zijn die PayPal Maisons Witte Lelie factureert.

Algemene Voorwaarden / Boekingsvoorwaarden

Op al onze aanbiedingen, offertes, boekingen en diensten zijn speciale aan Frankrijk aangepaste Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze zijn anders dan de Algemene Voorwaarden voor de verhuur in Nederland. Deze sturen wij u op aanvraag toe.