Prijzen per nacht per hotel appartement bij bezetting door 1 of 2 personen

(inclusief BTW)

 

Weekend

Aankomst vrijdag, zaterdag of zondag

Door de week

Aankomst maandag t/m donderdag

€ 110

€ 95

Toelichting
  1. Prijzen zijn bij een bezetting door 1 of 2 personen. In zeer uitzonderlijke gevallen staan wij een gebruik door 3 personen toe. Bijvoorbeeld een volwassen kind dat (even) bij de ouders logeert. Wij vragen hiervoor € 20 aan extra vergoeding per nacht.
  2. Prijzen zijn inclusief opgemaakte bedden, handdoeken voor badkamer & keuken,  schoonmaak, water en energiekosten
  3. Prijzen zijn inclusief onbeperkt gebruik van koffie, thee, koffiemelk, suiker, kruiden, olijfolie, azijn, vaatwasmachine blokjes, schoonmaakmiddelen, toilet papier, e.d.
  4. Prijzen zijn exclusief ontbijt. Dit is facultatief. Voor onze 3 ontbijtopties zie hierna onder ‘Ontbijtfilosofie’. In de zomermaanden serveren wij géén ontbijt. Ontbijtoptie 3 is dan wel mogelijk.
  5. Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting. Deze is € 1,70 per persoon per nacht.
  6. 10% korting bij een verblijf van 5 nachten of langer (exclusief ontbijt)
  7. Minimaal verblijf is 2 nachten. Tijdens drukke periodes (schoolvakanties, feestdagen en grote evenementen) minimaal 3 nachten.
  8. Tussen Kerst en Oud- en Nieuw, met Pasen, tijdens het Amstel Gold Race weekend, tijdens de meivakantie en Pinksteren, tijdens de Nederlandse en Vlaamse herfstvakantie en in de zomermaanden gelden afwijkende aankomst- en vertrekdagen en zijn maandag en vrijdag meestal de aankomst en vertrekdagen.

Ontbijtfilosofie


Gedurende de COVID-19 pandemie serveren wij uit veiligheidsoverwegingen géén ontbijt.

Villa Witte Lelie is vooral gericht op het bieden van vrijheid en privacy aan haar gasten. Wij hebben ons ontbijtconcept daarop aangepast. Gasten hebben de keuze of ze wél of géén ontbijt willen. Koffie, thee , koffiemelk en suiker zijn altijd voor onbeperkt gebruik in het appartement beschikbaar.

In de zomermaanden is alleen optie 3 beschikbaar.

3 ontbijtkeuzes:

1. Géén ontbijt: ideaal voor gasten die ‘s ochtends alleen wat fruit met bijv. wat muesli nemen. Koffie, thee, koffiemelk en suiker zijn immers voor onbeperkt gebruik aanwezig

2. Ontbijt klaargezet in het appartement: kiest u voor deze formule dan wordt uw keuken bij  aankomst voorzien van vers fruit, sinaasappelsap, beleg, eitjes, melk, yoghurt, sneetjes brood, biologische afbakbroodjes, e.a. Wanneer u hiervoor kiest, plaatsen wij dagelijks, meestal tussen 15.00 en 17.00 uur, uw ontbijt in de koelkast. Dit biedt u de mogelijkheid om ‘s avonds al iets te nemen, mocht u trek hebben. Mocht u ‘s ochtends nog iets over hebben, dan kunt u dit meenemen voor de lunch. Boterham zakjes en folie zijn in de keuken aanwezig. Verder vindt u in de keuken ook olijfolie, azijn, mosterd, suiker, kruiden, etc. Prijs: € 15,00 per persoon.

3. Ontbijtbuffet bij het dichtbij gelegen Hotel De Smidse in Epen. Dit restaurant ligt onder Bommerig en is alom bekend in Zuid-Limburg vanwege zijn “jaren 20-stijl” en zijn typisch Limburgse keuken. Hun ontbijtbuffet is zeer uitgebreid met diverse producten uit de regio en zelf gebakken brood van spelt dat gemalen is in de molen van Mechelen. U krijgt bij inchecken van ons een voucher waarmee u van dit ontbijtbuffet kunt genieten. Prijs: € 14,50 per persoon.

Wij kunnen rekening houden met speciale wensen, zoals een glutenvrij ontbijt. Wij verzoeken u dit wel vooraf kenbaar te maken.

Heeft u iets te vieren?


Laat het ons weten!

Wij geven uw appartement evenals uw ontbijt graag een feestelijk tintje!  Zo kunnen wij Champagne uit Zuid-Limburg koud zetten, rozenblaadjes op bed, een gedicht met een aquarel door Anya op tafel…

Cadeaubon


Wij kunnen samen met u een cadeaubon op maat samenstellen, met het bedrag en de tekst die u wenst.

Tegen een vergoeding van € 25 is het daarnaast ook mogelijk om een cadeaubon als “kunstwerkje” te bestellen. Een origineel aquarel in een lijstje gemaakt door Anya.


Minimale verblijfsduur

Wij vragen een minimaal verblijf van 2 nachten. Tijdens feestdagen, evenementen en schoolvakanties gelden afwijkende aankomst- en vertrekdagen. Meestal maandag/vrijdag.

Algemene Voorwaarden

Op alle door Villa Witte Lelie aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze kunt u down loaden door op Algemene Voorwaarden te klikken. Ze liggen ook bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.

Betaalmethodes

Pin, Ideal, credit card, Paypal & contant