Prijzen per nacht per hotel-appartement bij bezetting door 1 of 2 personen

(inclusief BTW)

 

Weekend

Aankomst vrijdag, zaterdag of zondag

Door de week

Aankomst maandag t/m donderdag

 

€ 120

 

 € 100

Toelichting
  1. Prijzen zijn bij een bezetting door 1 of 2 personen. In zeer uitzonderlijke gevallen staan wij een gebruik door 3 personen toe. Bijvoorbeeld een volwassen kind dat (even) bij de ouders logeert. Wij vragen hiervoor € 20 aan extra vergoeding per nacht.
  2. Prijzen zijn inclusief opgemaakte bedden, handdoeken voor badkamer & keuken,  schoonmaak, water en energiekosten
  3. Prijzen zijn inclusief onbeperkt gebruik van koffie, thee, koffiemelk, suiker, kruiden, olijfolie, azijn, vaatwasmachine blokjes, schoonmaakmiddelen, toilet papier, e.d.
  4. Prijzen zijn exclusief ontbijt. Onze gasten kunnen gebruik maken van het ontbijtbuffet in het nabij gelegen restaurant De Smidse. Dit kost € 15 per persoon.
  5. Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting. Deze is € 2 per persoon per nacht.
  6. 10% korting bij een verblijf van 5 nachten of langer (exclusief ontbijt)
  7. Minimaal verblijf is 2 nachten. Tijdens drukke periodes (schoolvakanties, feestdagen en grote evenementen) minimaal 3 nachten.
  8. Tussen Kerst en Oud- en Nieuw, met Pasen, tijdens het Amstel Gold Race weekend, tijdens de meivakantie en Pinksteren, tijdens de Nederlandse en Vlaamse herfstvakantie en in de zomermaanden gelden afwijkende aankomst- en vertrekdagen en zijn maandag en vrijdag meestal de aankomst en vertrekdagen.

Ontbijtfilosofie

Voor die gasten welke graag genieten van een ontbijtbuffet, hebben wij nadere afspraken gemaakt met het nabij gelegen Hotel Restaurant De Smidse in Epen. Dit restaurant ligt onder Bommerig en is alom bekend in Zuid-Limburg vanwege zijn “jaren 20-stijl” en zijn typisch Limburgse keuken. Het ontbijtbuffet van De Smidse is zeer uitgebreid met diverse producten uit de regio en zelf gebakken brood van spelt dat gemalen is in de molen van Mechelen.

Prijs: € 15 per persoon.

Heeft u iets te vieren?

Laat het ons weten!

Wij geven uw appartement evenals uw ontbijt graag een feestelijk tintje!  Zo kunnen wij Champagne uit Zuid-Limburg koud zetten of rozenblaadjes op bed…

Minimale verblijfsduur

Wij vragen een minimaal verblijf van 2 nachten. Tijdens feestdagen, evenementen en schoolvakanties gelden afwijkende aankomst- en vertrekdagen. Meestal maandag/vrijdag.

Algemene Voorwaarden

Op alle door Villa Witte Lelie aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze kunt u down loaden door op Algemene Voorwaarden te klikken. Ze liggen ook bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.

Betaalmethodes

Pin, Ideal, credit card, Paypal & contant