Beschikbaarheid Blauwe Lelie

Beschikbaarheid Blauwe Lelie

Beschikbaarheid Blauwe Lelie

Beschikbaarheid Blauwe Lelie


Bijzondere verhuurperiodes: van 3 tot 9 mei en van 1 tot 22 augustus 2014


In de periode van vrijdag 2 mei tot vrijdag 9 mei en van vrijdag 1 augustus tot vrijdag 22 augustus wordt Villa Witte Lelie uitsluitend per week van vrijdag tot vrijdag als appartement verhuurd zonder ontbijt, zonder hand- en keukendoeken en zonder dagelijkse schoonmaak. De bedden zijn wel opgemaakt.

 De prijs per week is € 565,- inclusief BTW en eindschoonmaak

Exclusief:

– Toeristenbelasting ad € 1,45 per persoon per nacht

10% korting bij verblijf van 5 nachten of langer

Bij een verblijf van 5 nachten of langer bieden wij een korting van 10% op de prijs per nacht per B&B-appartement exclusief ontbijt.

Heeft u iets te vieren?


Laat het ons weten!

Wij geven uw B&B-appartement evenals uw ontbijt graag een feestelijk tintje!  Zo kunnen wij Champagne uit Zuid-Limburg koud zetten, rozenblaadjes op bed, een gedicht met een aquarel door Anya op tafel…

Cadeaubon


Graag maken wij een cadeaubon op maat.

Onze cadeaubonnen zijn een kunstwerkje op zich, want iedere cadeaubon is een origineel aquarel, gemaakt door Anya.

Minimale verblijfsduur

In weekenden (aankomst op vrijdag, zaterdag of zondag), tijdens schoolvakanties, feestdagen (Pasen, Koningsdag, Hemelvaart,  Pinksteren, Kerst en Oud & Nieuw) en met grote evenementen  (zie schema) geldt een minimaal verblijf van 2 nachten.

Algemene Voorwaarden

Op alle door Villa Witte Lelie aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Uniformer Voorwaarden Horeca (UVH). Deze kunt u down loaden door op Algemene Voorwaarden te klikken. Ze liggen ook bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.

Betaalmethodes

Pin, Ideal, Mastercard, Paypal & contant